De Snelwas - was-, stoom- en strijkservice

Menu:

De Snelwas B.V.

1e Hugo de Grootstraat 16
1052 KP Amsterdam

Openingstijden
maandag - vrijdag
08:30 - 18.00
zaterdag
10:00 - 17:00

Telefoon:
020 - 682 03 07
Fax:
020 - 685 33 56
GSM:
06 - 51 59 58 73

Email:
info@snelwas.nl

Contact...

Language

You can easily change the language of this website to English by clicking below:

nederlands englishSnelwas Delivery

En telefoontje is genoeg!!

Gespecialiseerd in overhemden service


Welkom bij De Snelwas

Welkom bij De Snelwas

Wasserij De Snelwas verzorgt al uw strijkwerk, wasgoed, stoomgoed en reparaties. De Snelwas is gevestigd in Amsterdam op een makkelijk toegankelijke locatie met ruime parkeergelegenheid. Vanuit deze locatie bestrijken we de hele regio Amsterdam. Met moderne, industriele machines verzorgen wij voor particulieren en bedrijven het was-, strijk- en stoomwerk.

Misschien kan De Snelwas ook door uw bedrijf een frisse wind laten waaien. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor bedrijven, neem dan eens contact met ons op. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke kenmerken of wensen. Indien gewenst maken we graag een offerte op maat.

Welkom bij De Snelwas

Altijd schoon goed

Schone was is een vanzelfsprekendheid voor de meeste mensen. Voor Snelwas niet! Ons draait het niet om 'gewoon schoon', maar om altijd goed. Om kwaliteit, snelheid en accuratesse. Soeplesse en inlevingsvermogen. U brengt bij ons niet gewoon uw 'goed', u vertrouwt ons met uw beste kleding, de gordijnen waar u aan gehecht bent of uw bedrijfstextiel wat altijd representatief en uitzonderingsloos schoon moet zijn. U bent bij Snelwas aan het juiste adres. Waar u ons kunt vinden leest u op onze contactpagina.

Welkom bij De Snelwas

Snelheid in textiel

Snelwas kan vanuit haar vestiging in Amsterdam snel inspelen op grote en kleinere opdrachten. Binnen de regio 'groot Amsterdam' bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw was af te halen en schoon weer af te leveren. Gemakkelijk en snel. Schoon goed, gewoon goed.

Welkom bij De Snelwas

Voor bedrijven: Een zorg minder

Als uw bedrijf, of het nu gaat om uitstraling of zorg, belang hecht aan kraakhelder en altijd fris textiel, dan weet u ook hoeveel werk erbij komt kijken om dit te realiseren. Dat het tijd kost om dit te regelen. Tijd die u misschien beter zou kunnen gebruiken. Daarom kunt u het hele (logistieke) traject overlaten aan de professionals van de Snelwas.

Wij nemen u het werk uit handen, de zorgen en de verantwoordelijkheid hiervoor. Wij zijn in staat om voor u op maat een passende oplossing te maken. Wij zijn een kei in het wassen, stomen, strijken, ophalen en brengen van uw was. Professioneel, flexibel en gewoon goed. Want snel is uistekend, maar uw goed moet ook schoon. Schoon en goed. Dat is de Snelwas.