De Snelwas - was-, stoom- en strijkservice

Menu:

De Snelwas B.V.

1e Hugo de Grootstraat 16
1052 KP Amsterdam

Openingstijden
maandag - vrijdag
08:30 - 18.00
zaterdag
10:00 - 17:00

Telefoon:
020 - 682 03 07
Fax:
020 - 685 33 56
GSM:
06 - 51 59 58 73

Email:
info@snelwas.nl

Contact...

Language

You can easily change the language of this website to English by clicking below:

nederlands englishSnelwas Delivery

Welkom bij De Snelwas

Uw kleding weer als nieuw

Wij hebben de kennis en de apparatuur om uw kleding grondig en zorgvuldig te reinigen, zodat u verzekerd bent van een uitstekend resultaat. Of het nu gaat om bedrijfskleding, bruidskleding, overhemden, kostuums, jassen of pantalons, u kunt met een gerust hart uw kleding door ons laten verzorgen.

Welkom bij De Snelwas

Afwerking

Om ervoor te zorgen dat de kleding er na behandeling weer als nieuw uitziet, wordt deze door ons op vakkundige wijze in vorm gebracht met behulp van speciale machines. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoom dat door het textiel geblazen wordt. Hierna wordt de kleding handmatig gestreken en op een hanger afgeleverd.

Welkom bij De Snelwas

Bezorging

Wij hebben ook een Haal- en Brengservice! Voor slechts 2,50 halen wij uw spullen op en voor 2,50 brengen wij al uw spullen keurig bij u thuis. Zie onze prijzenpagina voor een duidelijk overzicht van al onze prijzen.

Welkom bij De Snelwas

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze diensten, dan kunt u te allen tijde langskomen in onze winkel, of even bellen, faxen of mailen. De adresgegevens vindt u op onze contactpagina.