De Snelwas - was-, stoom- en strijkservice

Menu:

De Snelwas B.V.

1e Hugo de Grootstraat 16
1052 KP Amsterdam

Openingstijden
maandag - vrijdag
08:30 - 18.00
zaterdag
10:00 - 17:00

Telefoon:
020 - 682 03 07
Fax:
020 - 685 33 56
GSM:
06 - 51 59 58 73

Email:
info@snelwas.nl

Contact...

Language

You can easily change the language of this website to English by clicking below:

nederlands englishSnelwas Delivery

Welkom bij De Snelwas

Wassen

De Snelwas reinigt al uw wasgoed en kleding. U kunt bij ons uw was laten stomen of laten wassen, strijken of mangelen. Bij De Snelwas staan flexibiliteit, accuratesse en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat uw was weer kraakhelder bij u terugkomt. Binnen de regio Amsterdam halen en brengen wij uw was tegen een kleine vergoeding. Wij garanderen persoonlijke aandacht voor uw wasgoed en leveren een hoge kwaliteit dienstverlening tegen een schappelijke prijs.

Welkom bij De Snelwas

Wassen - Gordijnen

Gordijnen wassen met uw eigen wasmachine is niet aan te raden. Door een te grote wrijving kunnen de gordijnen lelijk worden of ernstige beschadigingen oplopen. Laat daarom uw gordijnen wassen door De Snelwas!

Welkom bij De Snelwas

Wassen - Dekbedden

Een donzen dekbed of een combinatie van dons en veren heeft weinig onderhoud nodig. Het is belangrijk om het dekbed regelmatig te ventileren en dagelijks op te schudden. Wanneer het dekbed in de wasmachine kan is het aan te raden om het naar de professionele wasserette / stomerij te brengen, tenzij u een zeer grote wasmachine en droger heeft. Het is belangrijk dat al het waspoeder uit het dekbed wordt gespoeld, zodat de verschillende compartimenten niet aan elkaar gaan kleven.
(Bron: Klusidee.nl)
De Snelwas stoomt of wast uw dekbed professioneel!